Lilypie Kids Birthday tickers

2011. március 15., kedd

Pisi a bilibe

2011. március 15.-én, (még nem egész 22 hónaposan) nemzeti ünnepünk tiszteletére megtörtént, hogy életemben először belepisiltem a bilikébe! Apa-Anya annyira boldogok voltak, hogy szívesen megismételtem volna még sokszor az ujjongást kiváltó műveletet, csak a pisike fogyott el, hiába is erőlködtem nem akart több kicsorogni...
Youhhhoooohuuuuuuuhu-hu-hu! Elindultunk a szobatisztaság rögös útján :)
És hogy senki se gondolhassa, hogy mindez csak a véletlen műve volt, később, beteázva, megismételtem a műveletet. Az éljenzés s tapsvihar no meg persze a puszizápor akkor sem maradt el.
Sajnos a sok örömben van némi üröm is. Majdnem úgy néz ki a nunikám, mint a Túró Rudi csomagolása :o
Sajnos kijött rá egy pötty, aztán még egy. Ebből az egyik eltűnt, a másik nagyobb lett. De ráadásnak még megjelent még vagy 4-5 új is. Doktornénik(mivel már többen is látták) tanácstalanok, mi méginkább! Már többféle szert is kaptunk rá, de nem akar múlni :(
Ha dokinéni elkövetkezendő szere sem lesz hatékony, akkor bizony bőrgyógyász lesz a vége.
Ráadásul még herpesz is jött a számra, mindkét sarkába kb. ezekkel a pöttyökkel egy időben. A herpesz sem akar szűnni, pedig Anyáék már az összes létező reklám-kakát megvették (krémet is, tapaszt is), de egyik sem segít. Szóval zajlik az immunerősítés, meg jobb híjján a fertőtlenítés. Bízzunk benne, hogy elmúlik mihamarabb ez a beazonosíthatatlan pöttykórság! S addig is legyetek rám büszkék!!!!!!! Továbbra is okos vagyok és nagyon elbűvölő, mi több (egy ismerőstől idézek) "leendő szívtipró", és hangyapucukányit sem kevésbé egoista, mint annak előtte. Nincs mit tenni, ha a gének dolgoznak :)
A beszélőkém is egyre ügyesebb, már egészen hosszú szavakat is ki tudok mondani, mint pl. etetőszék, fürdőkád, babakocsi... stb. Így aztán már meglehetősen könnyen ki tudom fejezni akaratom.

Szombaton voltunk a városban villamos-nézőben is, pontosabban cipővásárlással összekötött villamos-nézőben. Végül cipő helyett szandált kaptam, vagyis nyitott cipőt, egyenlőre itthonra, aztán majd tavasszal kinti lesz belőle :)
Sarokdöntéses, keménykérgű, gyógycipellő ez is, mint a már kinőtt Dr. Leo szandikám, csak ez most SZAMOS Kölyök, mert Dr. Leo-ból egyáltalán nem volt a méretemben. A cipők pedig elég rondák voltak, így azt nem vettünk, Anya azt mondta majd hoz nekem azt is a dolgozójából, mert ott sokkal szebbek vannak. Most már megvan a méret, megveheti. Ki az a marha, aki több mint 10 ezret kiad egy csúfságért, ha már ilyen baromi drágák ezek a cipőcskék, legalább csinosak is legyenek. Bár ennyi anyagi befektetést megér, hogy egészségesen fejlődjön a lábboltozatom, s felnőtt koromban ne legyenek lábegészségügyi ill. hátgerinc problémáim.

Vásárlás:

Nagyszerelmem FIFI:



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése