Lilypie Kids Birthday tickers

2011. március 25., péntek

Bőrgyógyásznál

A pöttyök a nunikámon sajnos nagyon csúnyák lettek. A szerek, amiket a doktor néni irogatott föl rá, nemhogy segítettek volna, de még rontottak is a helyzeten. Először kaptam rá Castellani ecsetelőt, egy héttel később Pimafucort kenőcsöt, majd még egy héttel később Bactroban kenőcsöt... mint később kiderült csak kísérletezés volt :(
Anya már Betadin kenőcsöt is vett az itthoni Betadin oldat mellé, mert hogy okos ember tudja, a jód az mindent kinyír, mindegy neki, hogy baktérium, vírus, vagy gomba... Szóval ezzel "fertőtlenítettük" az egyre rondábbá váló pöttyhalmazt. Anya úgy gondolta, bőrgyógyászatra kell mennünk, ahová 2-3 hónapnál tart előre az előjegyzési időpont, szóval nem is volt kérdés, hogy magánorvoshoz megyünk. Anya kiválasztotta Szobeczki Zsolt dokibácsit és el is mentünk kedden reggel hozzá. Ő egy kevertkrémet ajánlott nekünk, ami két összetevőből áll: Mikogal krém (20g) és Advantan krém (15g). Nem akarom elkiabálni, de mintha kezdene szebb lenni tőle :)
Nagyon bízunk benne, hogy meglesz a hatása, bár dokibá azt mondta 2-3 hét szükséges lesz a gyógyuláshoz.
Sőt, azt is mondta, hogy a számon a bibi nem herpesz! Óóóó milyen jóóóóó, hogy megvettük azt a halom méregdrága herpesz elleni csodaszert, ppffff!
Szóval elköltöttünk egy vagyont a gyógyulásomra, háromszor mentünk vele orvoshoz, de már nem is tudom, lehet hogy négyszer is... de hát megvolt a tanulópénz ebben is, a tanulság, hogy bármi pici bőrprobléma is merül fel, rögtön bőrgyógyász magándokihoz kell vele menni, legfeljebb azt mondja túlaggódjuk, de legalább nem kezeljük félre, nem leszek kísérleti egér, és furcsán hangzik, de még olcsóbban is megússzuk.

A legjobb az egészben az volt, hogy nem kellett bölcsibe mennem, sőt Anya még a játszótérre is elvitt és csudajól éreztem magam!!!!




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése